Stiri

Concert al Orchestrei Simfonice București, sâmbătă, în Capitală

Sâmbăta, pe 26 mai, va avea loc concertul “Ludwich van Beethoven-Titanul”, la sala CinemaPro din Capitală. Evenimentul îi va avea ca protagonişti, alături de Orchestra Simfonică București, pe dirijorul principal, Maestrul Jin Wang, și solistul invitat, remarcabilul pianist Viniciu Moroianu.

Concertul este cel de-al patrulea spectacol din cadrul stagiunii SalutCULTURA!, susținut de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6.

Programul evenimentului va include concertul pentru pian și orchestră “Imperialul” și Simfonia a V-a, a Destinului”.

Jin Wang a avut numeroase succese şi a obţinut premii în cadrul unor competiţii internaţionale printre care: „Fittelberg” – Polonia, „Muzica secolului XX” – Austria, „Budapest Television” – Ungaria și  „Arturo Toscanini” – Italia.

Viniciu Moroianu are peste 950 de apariții pe podium, în recitaluri, concerte camerale și ca solist cu orchestră (aproape 30 de titluri, inclusiv românești). A participat la Festivalurile internaționale „George Enescu”, „Dinu Lipatti”, „Academia Sighișoara”, precum și la Besancon, Bratislava, Graz, Chișinău și San Jose. A întreprins turnee în Europa și a concertat cu orchestre din Marea Britanie, Austria, Elveția, Grecia, Republica Moldova și Bulgaria.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co