Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei pentru a petrece timpul liber

Sfârșitul săptămânii se apropie și deja ne putem gândi la posibilitățile prin care am putea să ne distrăm fără să ne simțim vinovați. Iată câteva idei pentru petrecerea timpului în ziua de vineri:

Pentru iubitorii muzicii rock, Old Blacks Rock & More Festival este alegerea perfectă. Evenimentul are loc, vineri, la Arenele Romane și îi va aduce pe scenă pe Subcarpați, IRIS, Vița de Vie, Trooper, Iedera și Trupa Zero.

Celebrul J. Bernardt va susține un concert în Club Control pe 25 mai, începând cu ora 22:00. J. Bernardt a reușit să impresioneze scena alternativă de R&B, folosind în melodiile sale synthuri fresh și o voce soul inconfundabilă.

Până pe 28 mai, terasa Berăriei H găzduiește și anul acesta 1 Festival cu Fructe de Mare, chiar lângă lacul Herăstrău. Intrarea este liberă, iar pofticioșii vor putea degusta o multidudine de preparate marine care vor fi gătite chiar în fața lor.

Cei care iubesc teatrul sunt așteptați, vineri, la premiera piesei Disputa, pusă în scenă la Teatrul Nottara. Piesa reprezintă o coproducție realizată cu alte teatre. Schimburi artistice, experiență împărtășită între două instituții de spectacol, energii înnoite pentru ambele trupe sau alăturarea lor în aceeași dinamică sunt numai câteva dintre punctele care asigură frumusețea acestui demers.

Ioana Ignat va concerta sâmbătă la Hard Rock Cafe. De la ora 22.30, artista va încerca să își impresioneze publicul interpretând melodiile “Mă dezîndrăgostesc”,”Doar pe a ta” și “Nu mă uita”, având peste 24 de milioane de vizionări

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co