Stiri

Cod portocaliu în București și în 15 județe

Cod portocaliu în Capitală. Meteorologii au emis avertizări de ninsoare abundență, strat de zapadă consistent, viscol și vizibilitate scazută în București și în alte 15 județe. De asemenea, pentru celelalte județe se anuntă cod galben.

Temperatura va fi cu peste 10 grade mai scăzută decât valoarea normală estimată pentru această perioadă.

„Le recomandăm şoferilor să folosească anvelope de iarnă. Nu avem intersecţii sau artere blocate”, au declarat reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Patru trenuri care circulau pe ruta București-Nord-Constanța vor rămâne anulate pe 22 și 23 martie, a anunțat CFR Călători. Celelalte curse pot înregistra întârzieri mari din cauza vremii nefavorabile.

De asemenea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, traficul aerian se desfășoară în condiții grele. Nicio cursă nu este anulată, însă unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge și chiar depăși 50 de minute.

Vremea se va menține deosebit de rece până la finalul săptămânii, în special în zona de sud est, unde intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de frig.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co