Stiri

5 idei de timp liber

Chiar dacă ninge și e frig, Bucureștiul rămâne un oraș în care nu te plictisești. Iată cinci locuri numai bune să vă încălzească sufletul.

„One World România”, un festival dedicat drepturilor omului vă propune documentarul Meteoriți, de la 20.30, la Cinemateca Union, un film experimental, care se plasează pe granița incertă dintre documentar și ficțiune. Găsiți programul complet al zilei pe oneworld.ro

Pentru pasionații de mistere și acțiune în stilul filmelor polițiste, Teatrul Național găzduiește pe 22 martie piesa „Bârfe, zvonuri și minciuni”, de Neil Simon în regia lui Ion Caramitru, o comedie cu un plot tragic-comic. Acțiunea este antrenantă, te ține cu sufletul la gură și te face să îți pui cât mai multe semne de întrebare.

Berăria H te așteaptă să-ți iei prietenii și că vii cu ei la „Joia de ieșeală generală.” Ia-ți prietenii  după muncă și hai la o bere, că la bere vin cele mai bune idei. Dacă vii cu taxiul, primești contravaloarea bonului în bere.

Pentru cine preferă o seară cu familie, filmul „Prințesa furată” are premieră  săptămâna asta în cinematografe. O poveste cu magie, prințese și vrăjitori poate captiva publicul de toate vârstele.

Chiar dacă e zi de școală, Teatrul Excelsior invită copiii de la ora 10:00 să pășească în „Tărâmul poveștilor”, o piesă de teatru care ilustrează lupta dintre bine și rău, cu cele mai îndrăgite personaje din basme.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co