Stiri

Cinci modalități de a petrece timpul liber

În zi de sărbătoare, cine are mai mult timp liber este mai fericit, iar cine nu trebuie să rămână la fel. Așa că, fie că mergeți la lucru sau nu, vă propunem câteva modalități de a vă petrece timpul liber, joi, în Capitală.

 

Muzeul Naţional de Istorie a României a inaugurat expoziția temporară „Mircea cel Bătrân – 600”. Expoziția aduce în atenția publicului o serie de piese deosebite, precum: Tetraevanghelul lui Nicodim de la Tismana, piese de orfevrărie din tezaurele de la Gogoșu, Basarabi, Olteni, piese de armament, monede și obiecte din ceramică.

 

Parcul Izvor vă așteaptă cu sute de volume la o nouă serie de lectură intitulată Copacul cu Cărți. Până pe 2 septembrie, evenimentul va încerca să îi motiveze pe bucureșteni să redescopere plăcerea cititului în mijlocul naturii.

Formația americană KAMELOT se întoarce în țara noastră pentru a prezenta live publicului român noul album „The Shadow Theory”, printr-un show ce va avea loc joi, într-un club din București. În deschidere va urca pe scenă CROSSING ETERNITY.

Elite Art Gallery oferă publicului o expoziție estivală cu reduceri. Evenimentul reunește peste 80 de lucrări de pictură, gravură, acuarelă și pastel care reprezintă un cadou estival dedicat iubitorilor de artă.

Totodată și Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să vizitați expoziția “Laborator. Restaurarea picturilor vechilor maeștri”. Aceasta îndeamnă la reflecție, punând în lumină fragilitatea operei de artă, drumul parcurs de aceasta pentru a-și regăsi aspectul orginar și aportul discret dar extrem de important al restauratorilor.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co