Stiri

Cinci idei pentru a petrece weekend-ul

Iată că s-a încheiat și prima săptămână a lunii iunie. Și pentru că vara abia și-a făcut simțită prezența, trebuie să dăm tonul distracției. Așa că vă propunem câteva evenimente la care puteți lua parte în weekend în București:

Sâmbătă are loc un eveniment pentru cei care iubesc clasicul. Este vorba despre Vinilarium, târg de viniluri. Pasionații de muzică în format analog vor putea alege dintre cele peste 5.000 de titluri care vor fi expuse, din toate genurile: de la jazz, rock și blues la muzica electronică, disco, pop sau lăutărească.

Pentru cei mici, pentru adolescenți și nu numai, duminică, la Sala Palatului, Iuliana Beregoi va susține un concert, începând cu ora 15:00. Iuliana Beregoi este senzația noii generații. Cântăreață și vloggeriță, Iuliana și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând sute de mii de abonați la canalul propriu de Youtube.

O nouă ediție The Fresh in the Garden a fost confirmată. Aceasta va avea loc, atât sâmbătă, cât și duminică, la Grădina Botanică din București. La eveniment vor concerta Deliric, Subcarpați, Valeria Stoica și mulți alții.

Pentru că râsul face bine tuturor, sâmbătă are loc spectacolul de stand up comedy cu Mincu și Maria Popovici, câștigătoarea iUmor. Așa că luați voia bună cu voi și mergeți să urmăriți unul dintre cele mai bune show-uri de stand up comedy.

Celebrul actor Michael Malarkey va susține un concert la Hard Rock Cafe, duminică, începând cu ora 22:30. Cunoscut pentru rolul lui Enzo din The Vampire Diaries, Michael vine în premieră în România pentru un concert unic, plin de emoție.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co