Stiri

Cinci idei pentru a petrece timpul liber

Pentru că nu trebuie să așteptăm weekend-ul de luni până vineri, așa cum nu trebuie tot anul să așteptăm vara, vă propunem să vă bucurați de fiecare zi. Dacă tot ne mai rămâne puțin timp liber și în zilele în care lucrăm, vă propunem câteva idei pentru a-l petrece, miercuri, în Capitală:

Carla’s Dreams va susține un concert la Hard Rock Cafe, miercuri, începând cu ora 21:30. Single-urile formației s-au transformat în hit-uri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi. Artiștii vă așteaptă să fredonați împreună cu ei piese precum “Până la sânge”, “Sub pielea mea”, “Acele” sau “Imperfect”.

Intersecţiile din 13 iunie vă propun un dialog cu scriitorul Florin Chirculescu, moderat de scriitorul şi traducătorul Bogdan Ghiu. Evenimentul are loc la Rezidența BRD Scena 9. Florin Chirculescu, cunoscut ca autor de literatură SF şi sub pseudonimul Sebastian A. Corn, este în acelaşi timp medic chirurg şi lider al sindicatului medicilor.

Mercha concertează, miercuri, la Spațiul M60. Concertul începe la 19.45, iar cântărețul, care în viața de zi cu zi este Software Developer la Facebook Londra, scrie, ascultă și simte muzica. Intrarea este liberă.

Premiera piesei de teatru “Cacealmaua” are loc, miercuri, la Teatrelli. “Cacealmaua” este o comedie spumoasă, de mare actualitate, cu un dialog inteligent, care te face să râzi, dar și să meditezi în același timp. Printre actorii care vor da viață personajelor din “Cacealmaua” se numără:  Rodica Popescu Bitănescu, Tomi Cristin și Cesonia Postelnicu.

La Vintage Pub, miercuri, va fi prezent Mark Stam, care va întreține atmosfera până dimineața. De la ora 22.00, publicul este așteptat să se distreze mai tare decât în weekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co