Stiri

Cinci idei pentru a petrece timpul liber

O nouă săptămână nu a întârziat să apară. Deși suntem abia la începutul ei, vă propunem câteva idei pentru a petrece timpul liber marți:

Bucharest International Film Festival își deschide porțile către public în perioada 11-16 iunie, la Arcub, Sala Bolților și la Institutul Cultural Român. În cadrul festivalului vor fi proiectate în premieră filme distinse internațional și vor debuta două noi secțiuni, cea de scurt metraje și cea a filmului israelian.

Scorpions vine, marți, la București, în cadrul Crazy World Tour. În deschiderea mega show-ului Scorpions de la Romexpo vor cânta Compact B (cu invitatul special Leo Iorga) și Salamandra. Prețul biletelor începe de la 150 lei și ajunge până la 350 lei.

La Pavesiana are loc Filmul Italian de Marți. De la ora 20.00, organizatorii aduc bucuria unor filme clasice într-o librărie ca o sufragerie. În fiecare marți au loc filme de artă, comedii ușoare, comedii grele, filme serioase sau filme neserioase.

În fiecare zi de marți, la terasa Fabrica are loc petrecerea iubitorilor de reggae. Evenimentul are loc în aer liber, iar intrarea este liberă.

Până pe 21 iunie, vizitatorii sunt așteptați la expoziţia „Comorile Egiptului Antic”. Evenimentul de popularizare a științei, care a ajuns în premieră la București, după un turneu internațional de succes prin diferite ţări ale lumii, unde a strâns peste un milion de vizitatori, vine și la București. Peste 300 de exponate, conținând artefacte originale și replici, vă vor ajuta să înțelegeți etapele de dezvoltare ale civilizaţiei Egiptului Antic.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co