Stiri

Centru modern de cardiologie, la Spitalul ”Theodor Burghele” din Capitală

Un centru de cardiologie modern a fost inaugurat, marți, la Spitalul Clinic “Prof. Dr. Theodor Burghele” din Capitală. Investiţia este de peste 150.000 de euro, iar fondurile au fost asigurate aproape integral din contribuţii private ale sponsorilor.

Ideea realizării unui astfel de centru, separat, în curtea unității medicale , a apărut în perioada stării de alertă generate de pandemia COVID-19, când restricţiile impuse au îngreunat accesul pacienţilor la servicii medicale.

Comunicat Spitalul Clinic “Prof. Dr. Theodor Burghele”

“În curtea spitalului exista o clădire care stătea neutilizată, starea sa generală lăsând mult de dorit. Sprijinul susţinut primit din partea sponsorilor privaţi – în majoritate oameni de afaceri de origine turcă – a permis transformarea radicală a spaţiului existent într-un centru medical perfect funcţional, care a început deja să trateze pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare”.

Centrul de cardiologie dispune de cabinete medicale de consultaţii, sală pentru testarea de efort, cabinete de ecografie cardiacă, dar și cabinet pentru ecografie cardiacă transesofagiană. Totodată, clădirea beneficiază de grupuri sanitare noi, iar intrările ambulatoriului sunt dotate cu rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi.

Pacienţii se pot prezenta la Centrul de cardiologie “Theodor Burghele” cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist şi după o programare prealabilă.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co