Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Cele mai performante companii bucureștene, premiate pentru excelența în afaceri

Cea de-a XXVIII-a ediție a Topului Firmelor din București, organizată recent de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, la sediul său istoric, s-a aflat sub semnul promovării excelenţei în afaceri.

De altfel, firmele incluse în Topul bucureștean realizează 44,9% din cifra de afaceri a companiilor incluse în Topul Național. La ceremonia de înmânare a premiilor au participat, alături de manageri ai celor mai performante companii bucureştene, membri ai Guvernului, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, dar şi cei ai presei.

În ceea ce priveşte structura pe domenii de activitate, 35% dintre firmele laureate activează în domeniul serviciilor, 28% în comerţ, 20% în industrie, cate 6% în construcţii şi în cercetare, dezvoltare şi high-tech, 3% în turism şi 2% în agricultură, silvicultură şi pescuit.

În vederea realizării unui clasament cât mai obiectiv, în cadrul fiecărei grupe companiile au fost premiate pe cinci clase de mărime: întreprinderi foarte mari, mari, mijlocii, mici si microîntreprinderi.

Pe lângă distincţiile acordate pentru rezultatele economice obţinute în anul 2020, în cadrul evenimentului au fost decernate trofee de excelenţă companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe primele trei poziţii în competiţia elitelor. De asemenea, au fost acordate o serie de trofee speciale mai multor companii pentru diferite contribuții în promovarea anumitor sectoare industriale, atât în țară, cât și peste hotare.

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co