Stiri

Ce se va întâmpla cu criminala de la metrou?

Ce se va întâmpla cu criminala de la metrou în următoarele zile? A avut sau nu aceasta discernământ în momentul comiterii crimei? Asta rămâne de văzut, deoarece Magdalena Șerban va fi supusă unui control în faţa unei comisii speciale, zilele următoare. Se va stabili dacă a avut sau nu discernământ atunci când a atacat.

În funcţie de rezultat, ar putea ajunge fie într-un spital de psihiatrie, fie după gratii. Între timp, anchetatorii continuă să strângă probe în dosar.

”Sunt situații când martorul acceptă să fie văzut de cel pe care îl recunoaște, iar atunci când nu poate fi recunoscut se poate folosi camera de anchetă, sau o cameră care are un geam oglindă, din spatele geamului martorul vede pe cei care constituie grupul. Persoana suspectă este prezentată într-un grup unde se află persoane cu trăsături asemănătoare. Dacă se va constata că suspecta în acest caz nu este răspunzătoare din punct de vedere psihiatric pentru faptele ei va fi internată într-unul dintre spitalele de psihiatrie”, a declarat Dan Antonescu, specialist criminolog, potrivit Antena3.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co