Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Călătorii internaționale cu trenul

Pasagerii vor putea călători cu trenuri directe între București și Salonic, Istanbul și Sofia, în perioada iunie-octombrie 2018. Prețul unui bilet va începe de la 30 de euro.

CFR Călători informează că trenul către Turcia va circula zilnic pe toată perioada verii, până la sfârșitul lunii octombrie. Trenul va dispune de vagoane cușetă cu câte patru locuri. Un astfel de bilet dus va costa în jur de 50 de euro. Din Capitală până în Istanbul trenul face aproximativ 20 de ore.

Cei care doresc să circule cu trenul în Grecia trebuie să știe că acesta va circula o dată pe săptămână și vor ajunge la destinație tot în jur de 20 de ore. Trenul către Salonic va avea și locuri la vagon de clasa a II-a, dar și locuri la vagon cușetă.

Călătorii care vor să ajungă la Sofia va trebui să plătească aproximativ 30 de euro. Ei vor face pe drum în jur de 10 ore.

CFR Călători pune la dispoziția pasagerilor care vor dori să călătorească pe aceste rute un abonament. Acesta poate fi achiziţionat din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co