Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

București, Smart City

Primăria Capitalei a acordat contractul pentru implementarea  „Strategiei pentru dezvoltarea unui oraș inteligent Smart City București” companiei Deloitte Consultanta SRL. La licitație au participat doi operatori economici, Deloitte Consuntanță SRL și Asocierea SNSPA, Facultatea de Administraţie Publică – UPB – ITS România – CNRME – ALDUSI.

Conform ofertei câştigătoare, valoarea contractului va fi de peste 460.000 de lei, cu o durată de prestare a serviciilor de 17 săptămâni de la data ordinului de începere a proiectului.

Proiectul se va aplica în mai multe domenii, printre cele vizate fiind trafic management, iluminat, turism, telecomunicații, parking sau sistemul de urgență al Capitalei.

„Implementarea acestui proiect va îmbunătăţi nivelul de trăi al cetăţenilor şi va aduce Bucureștiul la nivelul marilor capitale europene”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

De asemenea, prin implementarea acestei strategii, bucureştenii vor beneficia de transport public şi drumuri adecvate, servicii de calitate prin infrastructuri moderne, acces la educaţie şi la servicii medicale de calitate, inclusiv prin intermediul sistemelor on-line, locuri de muncă, siguranţă publică, reducerea emisiilor de CO2 şi a poluării, dar şi reducerea importurilor de energie

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co