Stiri

“A FI Vecin Bun”, o inițiativă AFI Europe România

Bucureștiul poate deveni un loc unde oamenilor le pasă unora de alții și tuturor de oraș. „A FI vecin bun”, proiectul lansat de AFI Europe România împreună cu Fundația Comunitară București, are ca scop redescoperirea ideii de comunitate.

 

„AFInități pentru o comunitate unită”, propus de Fundația Parada, și „Ziua vecinilor la măsuțele cunoașterii”, propus de grupul de inițiativă 4 (four) KIDS, sunt cele două proiecte câștigătoare. Ele vor primi împreună finanțări totale de peste 70.000 de lei pentru punerea în practică.

 

Fondul comunitar „A FI vecin bun” a fost lansat în noiembrie 2017 și s-a adresat ONG-urilor și grupurilor de inițiativă. Scopul acestuia a fot să colecteze idei de proiecte care să contribuie la revitalizarea urbană și la revigorarea spiritului comunitar. Ca să primească finanțare, un proiect trebuia să fie realizat în apropierea AFI Tech Park, cel mai nou parc de afaceri pe care AFI Europe România îl construiește în București.

 

AFI Europe România pregătește proiecte noi de investiție atât în București, cât și în Ploiești și Brașov. Compania, care operează în România din 2005, a dezvoltat şi gestionează “AFI Cotroceni”, cel mai mare şi de succes mall din România, dar și alte centre comerciale în țară.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co