Stiri

Bookfest 2017 la Romexpo

Târgul de carte de la Romexpo și-a deschis porțile pentru iubitorii de cultură. Peste un milion de volume îi așteaptă pe vizitatorii de anul acesta!

Ionuț Vulpescu, ministrul Culturii, a dat startul celei de-a XII-a ediţie  a Salonului Internaţional de Carte Bookfest.

Deschiderea Bookfest este un eveniment care reunește an de an cele mai importante personalități ale momentului. Pe lânga ambasadoarea Suediei, E.S. Anneli Lindhal Kenny, se numără și  E.S. Tamar Samash, ambasadoarea Israelului, dar și  E.S. Hans Klemm, ambasadorul SUA.

Anul acesta, Suedia este invitat de onoare și şi prilejuieşte publicului român întâlnirea cu nouă oaspeţi suedezi: scriitori, ilustratori, editori şi manageri culturali.

Standul Suediei va fi amplasat în Pavilionul C4. La stand, cei interesaţi vor putea găsi o consistentă ofertă de cărţi în limba suedeză, precum şi ediţii în limba română ale unor cărţi suedeze cunoscute. În plus, cei interesaţi vor putea admira volumele selectate în competiţia naţională de design de carte, “Cele mai frumoase cărţi din Suedia”.

Vedetele acestui eveniment sunt copiii, organizatorii pregătind un Bookfest Junior special pentru ei. Cei mici sunt așteptați atât la standurile celor peste 200 de edituri prezente cât și la spațiul dedicat Bookfest Junior, de două ori mai mare decât în oricare din anii trecuți.

La Bookfest 2017, vizitatorii vor putea alege să participe la peste 350 de evenimente – lansări, dezbateri, colocvii, proiecţii de filme şi evenimente interactive. Oameni de renume își lansează cele mai recente cărți la Bookfest 2017, cărțile vor fi mai ieftine cu până la 80% față de prețurile din librării.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co