Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

BNS organizează un protest în Capitală

Blocul Naţional Sindical organizează un protest în Capitală pe 12 decembrie, a anunţat, marţi, Dumitru Costin, liderul BNS. Sindicaliştii anunţă că se vor alătura protestelor societăţii civile faţă de legile justiţiei

„Nu trebuie să lăsăm acest subiect să fie tranşat în spatele uşilor închise pentru că discutăm despre soarta tuturor cetăţenilor acestor ţări, nu a unui lider politic sau altul. Şi, în egală măsură, să adăugăm, alături de partenerii din societatea civilă, pe listă încă două teme fierbinţi care vizează activitatea noastră: faimoasa mutare a contribuţiilor, modificările de cod fiscal şi, nu în ultimul rând, modificarea legii 62, care înseamă eliminarea îngrădirilor care sunt astăzi în legislaţia naţională asupra drepturilor şi libertăţilor oricărui lucrător din România”, a declarat, marţi, Dumitru Costin.

Preşedintele Blocului Naţional Sindical a precizat că vor fi afectaţi de aceste măsuri atât angajaţii din sectorul bugetar, lucrători din companiile cu capital de stat, cât şi angajaţii din sectorul privat.

“Cei mai mulţi care vor avea de plătit sunt cei din firme mici şi foarte mici”, a completat Dumitru Costin.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co