Stiri

“Big Bang”, un vernisaj inedit cum nu s-a mai făcut în România

Artistul român Hamid-Nicola Katrib și-a expus 11 dintre cele mai dragi lucrări pictate în ulei, însă vedeta serii a fost instalația spectaculoasă “The End”.

„The End” este o instalație fragilă, compusă din sute de pahare din sticlă, realizate după imaginația artistului. Instalația are o înălțime de trei metri și este construită într-un echilibru fragil, dar spectaculos.

Momentul dezvăluirii instalației a fost unul unic, completat de jocurile de lumini, dar și de dansul contemporan și acrobație.

Punctul culminant al serii a fost  “Big Bang-ul”, momentul distrugerii instalației. Acesta a fost unul inedit, cu dans contemporan.

De asemenea, criticul de artă și curatorul evenimentului, Adrian Buga, și-a făcut simțită prezența la deschiderea evenimentului.

Acest show va face parte dintr-un film docu-dramă care o are în prim plan pe Victoria Lu, prima și singura femeie curator de artă din China, și Fu Shen, un profesor de caligrafie. Acest material documentar va fi lansat în întreaga lume, atrăgând astfel atenția asupra artei și formelor sale de exprimare.

Dress-code-ul flamboaiant, muzica și preparatele culinare au oferit un farmec aparte acestui eveniment unic.

Vernisajul a avut loc într-o fostă fabrică de încălțăminte părăsită și uitată de timp și a adunat aproximativ 200 de invitați.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co