Stiri

Autobuzele noi din Capitală vor fi turcoaz

Gabriela Firea a anunțat într-un videoclip postat pe pagina de Facebook că noile autobuze din București vor fi turcoaz.

În filmuleţul postat pe facebook, edilul îşi prezintă realizările. Aceasta a enumerat, timp de 10 minute, tot ce a făcut de când a preluat funcţia de primar general al Capitalei.

Printre lucrurile spuse de primarul Capitalei se numără: Am cumpărat autobuze noi. Am reabilitat pasajul Lujerului. Am montat garduri separatoare pentru tramvaiul 21, în zona Colentina. Vom amenaja la fel liniile 16 şi 32. Vom demara un număr de proiecte privind penetraţii, străpungeri, supralărgiri pasaje rutiere şi pietonale, poduri“.

Chiar dacă un bilanț în adevăratul sens al cuvântului se poate face doar la finalul unui mandat de 4 ani, consider normal ca la fiecare aniversare a preluării funcției de Primar General să prezint bucureștenilor lucrurile bune pe care le-am făcut și proiectele care urmează “, se mai precizează pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

Edilul a mai menționat că până la sfârşitul acestui an, începând cu luna octombrie, vor fi livrate primele 100 de autobuze noi Euro 6, urmând ca anul viitor să ajungă şi restul de 300.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co