Stiri

5 modalități de a petrece timpul liber

Mâine este vineri. Ce poate fi mai frumos decât un weekend de vară? Pentru că deja intrăm în atmosfera acestuia, vă propunem câteva idei de a petrece timpul liber, vineri, în București:

Atelierele de vacanță Art Antipa continuă pentru cei mici la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Atelierele sunt un mod distractiv de a învăța noțiuni din lumea zoologiei prin intermediul artelor plastice.

Cel mai mare eveniment de muzică retro din România, We Love Retro, vine și la București vineri, la Arenele Romane. Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai anilor 1990, vor urca pe scena Arenelor Romane, printre care: 2Unlimited, Bounce Dj Set și N&D.

Expoziţia “Monumente amânate” poate fi vizitată până în septembrie la Muzeul Național de Artă Contemporană. Aceasta dă o cheie de interpretare a ansamblului de la Tg. Jiu., dedicat eroilor căzuți în Primul Război Mondial.

Grimus va susține un concert acustic într-un local din Capitală, începând cu ora 20:30. Trupa clujeană Grimus și-a definit poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură.

Festivalul Dulce by Bucharest Gourmet Festival începe vineri și ține tot weekend-ul la Roaba de Cultură. Acesta este primul festival din România în care se scot la înaintare cele mai cool și mai tentante truckuri cu deserturi, de la clătite, gaufre sau înghețată până la plăcinte sau cannoli. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co