Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Atenţionare de călătorie în Grecia: Precipitaţii abundente și furtuni puternice

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe îi informează pe cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Grecia că Serviciul elen de meteorologie a emis o avertizare pentru zilele de luni şi marţi cu privire la manifestarea unor fenomene extreme. Sunt anunțate precipitaţii abundente, furtuni puternice însoţite local de grindină şi intensificări însemnate ale vântului.

Potrivit atenţionării, frontul depresionar va afecta în cea mai mare parte centrul şi nordul Greciei. Fenomenele prognozate se vor manifesta mai intens în regiunile Epir, vestul şi centrul Macedoniei, Tesalia, insulele Sporade şi părţile de nord ale regiunii Attica şi insulei Evia.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena şi Consulatului General al României de la Salonic.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă şi Consulatului General al României de la Salonic.

Telefoane de urgență:
+306978996222
+306946049076

Oficialii MAE reamintesc faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co