Imobiliare Valea Prahovei
REGIONAL

Atenție la țurțuri! Ce anunț a făcut Gabriela Firea?

Fără țurțuri! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a subliniat importanța unor proceduri simplificate pentru sesizări privind existența țurțurilor, în contextul în care în prezent este necesar ca proprietarul clădirii vizate să sune la 112, scrie B365.ro.

“Înțeleg că acum, procedura — pentru ca ISU să intervină — este să sune la 112. Dar noi, dacă vedem, cu ochii noștri și spunem, trebuie să sunăm la 112? (…) Proprietarul poate nu e în țară sau nu e în localitate. Nu poate altcineva să sesizeze? Sau dacă Poliția locală face o monitorizare în teren și observă, nu poate să transmită mai departe? Trebuie să așteptăm fix de la proprietarul clădirii telefon la 112? Repet, sunt foarte multe clădiri ai căror proprietari nu sunt în localitate”, a declarat ea, în cadrul comandamentului de iarnă.

Firea a adăugat că bucureștenii au semnalat cazul unei clădiri pe str. Doamna Ghica nr. 6, unde un cetățean a fost lovit de țurțuri, la acest sfârșit de săptămână.

“Sunt țurțuri foarte mari. Trec pe acolo elevi de la Școala Gimnazială nr. 30, Grigore Ghica Voievod. Țurțurii sunt tot acolo, pentru că li s-a spus că trebuie să sune proprietarul — care nu e în zonă — la 112. Dacă nu sună proprietarul, nu se intervine. Dar sunăm noi, atunci. Putem, adică, să scurtăm aceste proceduri, pentru a salva viața oamenilor”, a completat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Sursa: B365.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co