Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Atentatele se țin lanț în Kabul. Militar român mort în urma noului atac sinucigaş

Un nou atac a avut loc în Kabul, iar un militar român a murit în explozie provocată de o maşină capcană care a fost detonată în capitala afgană.

Comunicat Ministerul Apărării

„Un militar român şi-a pierdut viaţa astăzi, 5 septembrie, în jurul orei 11.40, ora României, în Afganistan, în timpul executării unei misiuni de patrulare mixtă în apropiere de Green Zone din Kabul”.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis că acest nou eveniment tragic obligă statul român să continue lupta împotriva terorismului.

„Condoleanţe familiei soldatului român căzut astăzi la Kabul şi tuturor celor care au pierdut pe cineva. Este încă o tragedie, încă un eveniment cumplit care ne îndurerează, ne zdruncină, dar ne şi obligă, în egală măsură, să continuăm să condamnăm şi să luptăm cu toate forţele împotriva terorismului, acest flagel menit să semene ură şi teamă. Sunt cu sufletul alături de cei aflaţi în durere şi reiterez ferm sprijinul Guvernului României pentru acţiunile de instaurare a păcii şi stabilităţii în Afganistan”, (iese captura)a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

O maşină încărcată cu explozibil a fost detonată joi în estul capitalei afgane Kabul, în apropierea zonei în care se află misiunile diplomatice străine.

Cel puţin zece persoane au murit şi alte 40 au fost rănite, a transmis directorul spitalului la care au fost transportate victimele.

Atacul de joi survine celui de luni noapte în care un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a decedat, iar altul a fost grav rănit.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co