Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Antrenament “colorat” la naționala feminină de handbal

”Tricolorele” s-au reunit în vederea meciului cu Ucraina, din preliminariile Campionatului European de anul viitor, partidă programată la Brașov, la 25 septembrie.

Jucătoarele antrenate de Tomas Ryde s-au pregătit cu zâmbetul pe buze: Mădălina Zamfirescu și Iulia Dumanska au fost responsabile cu buna dispoziție. Au aplaudat pe ritmul piesei ”We will rock you”, a celebrei formații Queen. Portarii au avut parte și de o surpriză: pe lângă mingi, fetele au fost nevoite să apere și…baloane colorate.

Pentru Iulia Dumanska, meciul cu Ucraina va fi unul special. Handbalista nascută în Ucraina a primit cetățenia română în 2016.

Meciul cu Ucraina va fi primul din campania de calificare la Campionatul European de anul viitor. România se mai află în grupă cu Polonia și Insulele Feroe.

Tehnicianul ”tricolorelor” nu știe când  va putea să o folosească pe cea mai bună jucptoare a noastră, interul de la CSM București, Cristina Neagu.

La reunirea naționalei au fost prezente și câteva jucătoare de la U19, aflate la prima convocare, printre care și Sorina Târcă.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co