Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

ASB, plângere la DNA privind parcările din parc

Asociația „Salvați Bucureștiul” a anunțat că va face o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție împotriva primarului sectorului 4 având ca obiect detaliile construirii unei parcări în Parcul Tineretului.

Președintele Asociației, Nicușor Dan, a prezentat istoricul privind situația juridică a terenului pe care se construiește parcarea și a precizat că zona reprezintă un spațiu verde și că nu poate fi folosită ca parcare.

De asemenea, el a precizat că, din punct de vedere al utilității, parcarea nu este justificată. Există deja o parcare pentru Sala Polivalentă și o una pentru Palatul Copiilor.

„Este o parcare inutilă. Dacă primăria vrea să rezolve problema parcărilor se poate gândi să facă parcări în cartiere, parcări de reşedinţă, şi exista posibilitatea şi aici, pe o retragere de la stradă, sub parc, să facă o parcare subterană care nu era mult mai scumpă decât ce vrea primăria să facă în parc”, a adăugat Nicuşor Dan.

O altă acuzație adusă Primăriei Sectorului 4 de președintele Asociației este că nu ar avea autorizație de construcţie pentru parcare.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co