Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Angajaţii Fiscului se pregătesc de proteste

Sindicatele din Finanţe se pregatesc în continuare de proteste. Angajaţii Fiscului spun că Guvernul i-a mințit și s-au săturat să lucreze în weekend. În plus, nimic din ceea ce s-a promis în legea salarizării nu s-a realizat.
23.000 de angajati ai Finantelor Publice din toata tara au intrat luni in greva spontana. Activitatea sediilor ANAF, dar si a punctelor vamale, a fost paralizată timp de mai multe ore.
Primii care au declansat greva spontana au fost salariatii din cadrul DGRFP Bucuresti. Acestora li s-au alaturat rapid angajatii Finantelor din aproape toata tara.
Sebastian Oprescu, liderul sindicaliştilor din Finanţe declara că “Înainte de negocierile pe legea salarizării, angajaţii din Finanţe au fost în proteste spontane. În urma negocierilor la nivelul parlamentului şi la nivelul miniştrilor s-a hotărât ca funcţiile publice teritoriale să se transforme în funcţii de stat astfel încât să se facă echivalarea salariilor. Din păcate există un articol în care se spune că nu creşte salarizarea în plată în 2017.Netransferând functia teritorială în funcţia de stat colegii din teritoriu nu vor avea o creştere anul viitor decât de 10%. Acestea sunt motivele pentru care colegii mei vor protesta începând cu luna septembrie”, a mai precizat acesta.
Angajatii din finante ameninta ca vor continua protestele daca cererile lor nu vor fi luate in seama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co