Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Angajaţi din HoReCa vaccinați de o echipă mobilă de la Spitalul Universitar Bucureşti

O echipă mobilă de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a mers luni la un cunoscut restaurant din centrul Capitalei pentru a imuniza anti-COVID angajaţi din domeniul restaurantelor şi cel hotelier, se arată pe pagina de facekook a unității medicale.

“Ne bucură faptul că echipele medicale de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti sunt implicate în procesul de vaccinare a angajaţilor din industria HoReCa. Echipele mobile de vaccinare de la SUUB au imunizat până acum sute de persoane din centrele rezidenţiale şi persoane nedeplasabile, la domiciliu. În tot acest timp, vaccinarea continuă şi la Centrul din cadrul spitalului Universitar, vaccinarea fiind cea mai importanta armă în lupta cu acest virus ciudat”, a declarat prof. univ. dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Angajaţii sunt vaccinaţi într-un spaţiu special amenajat şi sunt imunizate 30 de persoane pe oră, iar acţiunea va continua şi în următoarele zile, potrivit oficialilor Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co