Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Amenzi pentru deșeurile provenite din construcții

Primăria Sectorului 6 început să aplice sancțiuni pentru depozitarea pe domeniul public a deșeurilor provenite din construcții.
Polițiștii locali au amendat joi un bărbat care a depozitat mai mulți saci cu deșeuri provenite după renovarea locuinței. Bărbatul în vârstă de 50 de ani nu avea încheiat niciun contract de evacuare a deșeurilor cu o societate de salubrizare autorizată în acest sens.
Agenții au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei pentru încălcarea legii referitoare la Normele de salubrizare și igienizare ale Municipiului București.
Autoritățile anunță că persoanele fizice au obligaţia să nu abandoneze şi să nu depoziteze pe domeniul public sau privat deșeuri provenite din construcții sau demolări, în caz contrar urmând să se aplice amenzi cuprinse între 1.000 și 3.000 lei.
Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public se vor desfășura permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menține curăţenia în sector.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co