Stiri

Alin Stoica, Prefectul Capitalei: Nu vom da stare de alertă în Sectorul 1

Nu va fi declarată stare de alertă în Sectorul 1 din cauza problemei salubrizării! Asta pentru că autorităţile responsabile în domeniul sanitar şi de mediu nu consideră că ameninţarea este “suficient de gravă” la adresa locuitorilor pentru a se lua măsuri “excepţionale”.

Prefectul Capitalei a completat că Primăria Sectorului 1 îşi asumă plata directă a sortatorilor de deşeuri.

Alin Stoica, Prefectul Capitalei

“Sectorul 1 a identificat o soluţie prin care va putea achita parţial sau chiar total poate datoriile pe care prestatorul le are către sortatori, în aşa fel încât să nu mai existe un blocaj. Sectorul 1 îşi asumă plata sortatorilor în mod direct, în aşa fel încât să degreveze prestatorul de această obligaţie şi să-i permită să presteze serviciul fără niciun fel de opriri. Prestatorul, sunt sigur, va aprecia acest gest şi îşi va desfăşura serviciile în continuare, fără niciun fel de probleme. Înţeleg că prestatorul este pe străzi şi îşi îndeplineşte obligaţiile”.

Solicitarea de instituire a stării de alertă a fost formulată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorui 1, la inițiativa edilului Clotilde Armand.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co