Stiri

Ajutoare pentru oamenii săraci din Raionul Orhei, din partea comunității sectorului 1

Comunitatea sectorului 1 din București a oferit ajutoare pentru oamenii săraci din Raionul Orhei, Republica Moldova.

12 tone de ajutoare au ajuns deja peste Prut. Acestea au fost distribuite celor aflați în nevoie, la aziluri de bătrâni, în centre de plasament, dar și bătrânilor din sate care nu au posibilitatea de a se întreține singuri.

Președintele Raionului Orhei, Tudor Golub, a transmis, printr-o scrisoare oficială, mulțumiri comunității Sectorului 1 și primarului Dan Tudorache pentru solidaritatea arătată față de românii de peste Prut care au nevoie de ajutor.

 

“Îmi exprim înaltul meu respect și recunoștință pentru inițiativa, generozitatea și receptivitatea de care ați dat dovadă în colectarea, organizarea și transportarea impunătorului lot de ajutoare pentru comunitățile Raionului Orhei”, se spune în scrisoarea de mulțumite a președintelui Tudor Golub.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, declară că printre obiectivele instituției pe care o conduce se numără și acțiunile adresate direct oamenilor, de genul acestei inițiative constând în acordarea de ajutoare. Edilul șef al sectorului 1 crede că această acțiune este un minim pe care primăria îl putea face pentru ca “frații noștri să simtă că le suntem aproape nu doar cu vorbe frumoase, ci și cu fapte pe măsură”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co