Stiri

5 idei pentru a petrece weekend-ul

În sfârșit a venit și sfârșitul de săptămână mult așteptat. Iată ce puteți face weekend-ul acesta în Capitală:

Sâmbătă, 19 mai, la Palatul Telefoanelor se deschide Romanian Design Week 2018, cel mai mare eveniment multidisciplinar din România. Anul acesta, expoziția centrală va reuni peste 150 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români. Ea rămîne deschisă publicului larg până pe 27 mai.

Un concert la pian, la înălțime, va avea loc sâmbătă la Pura Vida Sky Bar & Hostel, în Centrul Vechi. Începând cu ora 18.30, melomanii sunt așteptați pe acoperișul clădirii pentru a se bucura de un apus superb, într-o ambianță pe ritmul clapelor de pian.

Pentru cei care simt muzica de jazz sau de blues, evenimentul EUROPAfest 2018 este o alegere prefectă. Gala are loc sâmbătă, la Teatrul Odeon, ora 19.00. Punctul culminant al festivalului include decernări de premii, speech-uri ale invitaților speciali, momente de muzică bună și atmosferă specială. Cu această ocazie are loc și decernarea Diplomei de Excelență pentru susținerea culturii, acordată de Casa Regală.

Pentru iubitorii de modă și cumpărături, sâmbătă și duminică are loc Bounty Fair #34, o ediție de shopping în aer liber. Evenimentul reuneşte aproximativ 70 de artişti romȃni care își prezintă creații lucrate manual, cu design propriu.

Un alt eveniment care merită să fie văzut este Mogoşoaia ClasicFest, care are loc dumincă, la Palatul Mogoșoaia. De la ora 12, lucrări românești foarte cunoscute și spectaculoase vor fi interpretate de cel mai valoros duo chitaristic actual din țara noastră: Duo Kitharsis.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co