Stiri

Accident feroviar în Tunisia. Două trenuri s-au ciocnit, sunt 95 de răniţi

Tunisia a fost la un pas de o nouă tragedie feroviară. Cel puţin 95 de persoane au fost rănite luni, în urma ciocnirii a două trenuri în sudul capitalei Tunis, au anunţat autoritățile locale.

Accidentul a avut loc la periferia din sudul capitalei, iar cauzele producerii lui nu sunt cunoscute deocamdată. Persoanele rănite au fost transportate la spital. Cei mai mulţi prezintă fracturi şi nu a fost înregistrat nici un caz grav, potrivit reprezentantului Apărării Civile din această țară.

În decembrie 2016, cinci persoane au murit, iar peste 50 au fost rănite, în aceeaşi zonă, în urma coliziunii între un autobuz de transport public şi un tren, din cauza infrastructurii deficitare.

În iunie 2015, Tunisia a înregistrat cea mai gravă dramă feroviară din istoria sa recentă. 18 persoane au decedat, în urma accidentului între un tren şi un camion într-un oraş la aproximativ 60 de km sud de Tunis. O defecţiune a semnalizării trecerii de nivel cu cale ferată a dus la această ciocnire, au stabilit anchetatorii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co