Imobiliare Valea Prahovei
REGIONAL

Abonamentele la Metrou pentru elevi și studenți vor fi emise în toate stațiile

Abonamentele la Metrou vor putea fi cumpărate mai ușor de către elevii și studenții bucureșteni! Metrorex a anunțat că în decursul acestui an va face câteva schimbări importante pentru facilitarea achiziționării abonamentelor cu tarif redus 50%. În general, casieriile pentru studenţi și elevi sunt limitate, fiind aproape permanent suprapopulate.

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) şi Consiliul Municipial al Elevilor București (CMEB) au solicitat Metrorex să acorde elevilor și studenților posibilitatea de a achiziționa abonamente cu tarif redus 50% de la toate casieriile Metrorex, inclusiv în perioada vacanțelor școlare, în condițiile în care, în prezent, acest lucru este posibil în doar 20% dintre stații.

Metrorex a transmis Asociației că a prelungit programul de lucru în perioadele aglomerate şi a decis dublarea numărului de persoane care lucrează la casele de bilete. De asemenea, a anunţat că, odată cu modernizarea sistemului de taxare, care va avea loc anul acesta, abonamentele cu reducere 50% pentru elevi/studenţi vor putea fi achiziţionate de la oricare dintre casieriile existente în reţeaua de metrou.

Sursa: B365.ro / Foto: evz.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co