EXTERN

A deturnat un avion pentru că voia să stea de vorbă cu fosta soție. VIDEO

Un avion Egyptair a fost deturnat de persoane înarmate şi a aterizat pe aeroportul Larnaka din Cipru, informează Mediafax via BBC.

Bărbatul care a deturnat zborul, Ibrahim Abdel Tawwab Samaha, este egiptean și profesor la Universitatea de Medicină Veterinară din Alexandria, potrivit site-ului universităţii, relatează Reuters online. Samaha este şeful Facultăţii pentru Sănătate Alimentară, potrivit agenţiei. El ar putea să aibă motive personale, potrivit Cyprus Broadcasting Corporation (CYBC), relatează Reuters online.

Martori au declarat că bărbatul a aruncat o scrisoare pe pista aeroportului din Larnaca – scrisă în arabă – şi a cerut ca aceasta să-i fie livrată fostei sale soţii, o cipriotă. Potrivit Cyprus Mail, poliţia o escortează pe femeie la aeroport.

Compania EgyptAir a anunţat într-un comunicat că doar membrii echipajului şi patru străini au rămas la bordul avionului deturnat către Cipru, după ce a anunţat, anterior, că cinci străini au rămas în avion.

Între pasagerii aeronavei se aflau opt britanici şi zece americani, au declarat pentru Reuters trei surse în domeniul securităţii de pe aeroportul din Alexandria, de unde a decolat avionul marţi dimineaţa către Cairo.

Avionul, un Airbus 320 a decolat marţi dimineaţa de la Alexandria. După decolare, o persoană de la bordul aeronavei a anunţat că poartă o centură explozivă, potrivit postului Al Arabiya cu sediul la Dubai, citat de agenţia germană.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co