Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei pentru a petrece timpul liber

Mijlocul săptămânii se apropie cu pași repezi, iar timpul liber trebuie și el prețuit. Tocmai pentru a face posibil acest lucru vă propunem câteva idei în acest sens pentru ziua de miercuri:

Cei care iubesc trupa The Motans îi vor putea vedea într-o reprezentație live, miercuri seară, la Hard Rock Cafe. Începând cu ora 21.30, artiștii vor interpreta piese celebre precum “Versus”, “Tu” sau “August”, care au devenit hit-uri, ocupând primele locuri în topurile muzicale din radio și televiziune.

Pentru iubitorii de dans contemporan, sugerăm spectacolul de dans contemporan Birdville, cu coregrafia realizată de Simona Deaconescu. Evenimentul are loc miercuri, dar și vineri, la sala de spectacole Point, din Capitală.

High/Voltage revine în Berăria H și va susține un concert miercuri, începând cu ora 22:30. Intrarea în sală se face la ora 20:00. Italienii de la High/Voltage vor prezenta publicului bucureștean un concert tribut AC/DC. Fanii vor putea reasculta și cânta hit-uri celebre precum „Back In Black”, „Highway to Hell” şi „TNT”.

Un alt loc unde vă sugerăm să mergeți este expoziția Eva și Emerick, realizată de Yael Efrati, ce are loc la Muzeul Național de Artă Contemporană. Expoziția are porțile deschise până la sfârșitul lunii iunie, iar cei care îi vor călca pragul vor putea admira „sculpturi documentare” și lucrări care utilizează coduri tridimensionale.

Nu în ultimul rând, vă propunem să admirați expoziția Memory Clouds, realizată de artistul Decebal Scriba, la Galeria Anca Poterașu. Expoziția reprezintă o tentativă poetică de reabilitare a memoriei unor momente, din care au rămas fragmente, dispersate ici și colo. Acestea sunt puse cap la cap spre a fi prezentate publicului, în cadrul acestei manifestări.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co