Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de timp liber

Nici nu am început bine săptămâna că se și termină! Iată câteva idei pentru cei care vor să iasă din casă vineri.

CreArt își deschide porțile de la ora 9 cu expoziția „Waiting Time”, de Petra Martin. Proiectul cercetează suspendarea unor momente şi analiza unor acțiuni simple, precum statul pe scaun sau într-un pat.

De la ora 10, Muzeul Național de Artă al României vă invită să vedeți „World Press Photo 2018”, cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global. Evenimentul este organizat în colaborare cu Fundația Eidos.

O altă expoziție de artă fotografică vă așteaptă, de la ora 10, să o explorați. Este vorba despre „Memorie continuă”.

Evenimentul prezintă o selecție de treizeci și șapte de fotografii realizate de Korniss Péter, începând din anii 1960 – 1970, în satele româneşti, slovace şi maghiare, până la cea mai recentă serie reprezentând femeile din Sic (jud. Cluj).

De la ora 20, la Teatrul Național Ion Luca Caragiale, în Sala Pictura, puteți vedea piesa de teatru „Orchestra Titanic”, o comedie filosofică și absurdă despre dorința de evadare din iluzie.

Iar de la ora 20.30, la Quantic Pub, îl puteți asculta într-un concert incendiar pe El Nino. Prețul unui bilet variază de la 35 de lei, standard la 60 de lei, dacă doriţi autografe și sesiune foto.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co