Stiri

5 idei de timp liber

După o săptămână mai mult sau mai puțin grea, toți simțim nevoia de relaxare. Iată câteva sugestii pentru a ieși din monotonie și a vă distra vineri.

Galeria Osiris, București, vă invită la expoziția „Specii”, de la ora 10. Evenimentul reunește doi artiști emergenți, Dragoș Bojin, pentru pictură, și Iulian Cristea, pentru sculptură.

De la ora 17.30, la Cinema Muzeul Țăranului, în Studioul Horia Bernea, începe „American Independent Film Festival 2018”. Anul acesta evenimentul aduce un omagiu lui John Cassavetes – cea mai emblematică figură a cinematografului independent american – retrospectivă cu cinci din filmele sale: „Shadows” (1959), „Faces” (1968), „A Woman Under the Influence” (1974), „The Killing of a Chinese Bookie” (1976) și „Gloria” (1980), cu introduceri realizate de critici de cinema, printre care Cristian Tudor Popescu, Ionuț Mareș și Andrei Tănăsescu.

Teatrul Metropolis prezintă, de la ora 19, „O scrisoare pierdută”, o piesă clasică, românească, unde comedia se îmbină cu realitatea pe care o trăim pe plan politic, dar și social.

Tot vineri, la Teatrul Nottara se desfășoară Secțiunea „Planeta Shakespeare” a Festivalului „Fest pe Bulevard”. Evenimentul va aduce în Capitală actori de pe 5 continente, în 6 capodopere ale marelui dramaturg englez.

Dacă vă place istoria și vreți să aflați mai multe în acest domeniu, sunteți așteptați la Muzeul Național de Artă al României pentru expoziția „Atelier de front. Artiști români în Marele Război”.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co