Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de timp liber

Mai sunt două zile până la weekend, dar vremea frumoasă ne face să ne dorim să ieșim din monotonia de acasă sau de la locul de muncă și să vizităm locuri noi, educative sau distractive. Iată câteva idei de timp liber pentru joi.

La Muzeul Național de Artă Contemporană puteți vizita, începând cu ora 10, expoziţia „Prizonierii avangardei”, o retrospectivă de Ion Bitzan. Manifestarea este dedicată regimului comunist și liderului Nicolae Ceaușescu și își propune să analizeze prin opera lui Bitzan o perioadă plină de umbre și nuanțe, în care inovația artistică se îmbină cu arta cu caracter politic.

De la ora 18.30, pe scena Operei Naționale București, se va interpreta „Nabucco”, spectacol în 4 acte despre Nabucco și înfrângerea evreilor în luptele cu armata regelui Babilonului conduse de Nabucco.

La Librăria Humanitas de la Cișmigiu, de la ora 19, va avea loc lansarea cărții „Două mături stau de vorbă. Scene Românești de Radu Paraschivescu”.

Tot joi, la Teatrul Mic, puteți urmări „Viața și moartea lui Richard al II lea”. Piesa este considerată una dintre cele mai bune lucrări ale lui Shakespeare. Poate fi văzută fie ca o tragedie, fie ca o piesă istorică sau o dramă politică.

De asemenea, la Teatrul Național Ion Luca Caragiale, în Sala Pictura, de la ora 20, sunteți invitați să vedeți piesa „Orchestra Titanic”, o comedie filosofică și absurdă despre dorința de evadare în iluzie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co