Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de timp liber

După o săptămână mai mult sau mai puțin grea, toți simțim nevoia de relaxare. Iată câteva sugestii pentru a ieși din monotonie și a te distra vineri.

Vin, mâncare și voie bună la Palatul Parlamentului. Vineri are loc, în premieră, „Wine and Street Food Festival”, un târg de vinuri care îmbină pentru prima dată zona de street food în România. Pe lângă degustările și produsele oferite gratuit și a reducerilor de 20-30 %, vizitatorii au ocazia de a primi oferte noi ale reprezentanților de seamă din industria vinurilor şi accesorii, inclusiv vinuri și crame lansate în premieră în 2018. De asemenea, va exista și o zonă special amenajată a vinurilor internaționale.

De la ora 18, la Cinema Muzeul Țăranului are loc cea de a 27-a ediție a Festivalului Internațional de film DaKINO 2018. Evenimentul aduce în Capitală cel mai recent film al regizorului german Wim Wenders, „Submergence”.

Tot de la ora 18, la Institutul Maghiar din București revine „Cinepolitica 2018”, singurul festival din Europa Centrală și de Est dedicat filmului politic. Vizitatorii pot viziona cele mai noi filme politice, reunite sub sloganul „Not so politically correct!”

De asemenea, de la ora 20, la Sala Palatului are loc vineri mult așteptatul concert al renumitului violonist și compozitor Edvin Marton. Spectacolul pe care artistul îl va prezenta publicului din Capitală, intitulat „Stradivarius Concert Show”, va cuprinde interpretările electrizante ale unora dintre cele mai aplaudate compoziții muzicale, precum Tosca Fantasy, Godfather sau Love In Venice.

Actorul Alex Ștefănescu va susține, începând cu ora 21, la Unteatru un concert în care va interpreta 9 piese pe care le va remixa, în duet cu chitara lui.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co