Stiri

5 idei de timp liber

Toți așteptăm weekend-ul, însă mai e până vine. Iată câteva idei de timp liber pentru cei care vor să iasă din monotonie și să se distreze și relaxeze începând de miercuri, chiar dacă este mijlocul săptămânii.

Van Gogh, primul lungmetraj „pictat” din cinema, în care fiecare cadru este o pictură în ulei, 12 picturi pe secundă; 720 de picturi pe minut, poate fi vizionat la Hollywood Multiplex, de la ora 17.30. Filmul prezintă viaţa şi moartea controversată a lui Vincent van Gogh printr-o animaţie desprinsă din picturile lui şi populată cu personajele desenate de el.

Teatrul Mic prezintă de la ora 18.30 „Ținutul din miezul verii”. Piesa descrie trei surori care se întorc acasă în momentul în care tatăl lor dispare într-un mod neprevăzut. Nici moartea lui și nici înmormântarea nu o opresc pe mamă să fie ceea ce a ajuns, respectiv un om crud, ironic și acid.

De la ora 19, Teatrul Metropolis pune în scenă „Titanic Vals”.  Piesa, o comedie reușită, reia eterna și fascinanta poveste românească a îmbogățirii peste noapte.

Tot de la ora 19, la Cinema Union Centrul Ceh are loc „European Film Week of the Invisible Roma”. Festivalul te invită să descoperi poveștile și istoria romilor invizibili. Sunt prezentate 12 filme din 11 țări europene cu și despre romii invizibili care grăiesc prin faptele și istorisirile lor emoționante.

Dacă ești fan Florin Ristei, îl poți asculta miercuri seara la Hard Rock Cafe. Câștigătorul concursului X Factor România 2013 va face show alături de formația sa, „FreeStay”. Vino să asculţi “Trebuia să fii tu,” “Cerşetori de iubire”, dar şi piese de referinţă din repertoriul internaţional şi românesc, într-un concert electrizant!

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co