Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de timp liber

Nu am început săptămâna bine că a și venit weekendul. Pentru că de vineri începem să ne relaxăm, iată câteva sugestii pentru cei ce vor să se distreze prin artă și cultură.
Cărturești Carusel vă așteaptă, începând cu ora 10 la expoziția retrospectivă a Codruței Cernea, „The Rough Aura of Experience”, ce reunește o serie de lucrări care au făcut parte din proiecte expuse anterior.
Pentru cei care vor să iasă din casă seara, Teatrul Evreiesc de Stat, prezintă de la ora 19 piesa „Dumnezeul răzbunării”. În regia lui Alexander Hausvater, această nouă producție revitalizează secvențe din trecut, dintr-o lume dominată de ipocrizie și reașezare a convențiilor morale, în care oamenii și tarele lor remodelează întregul univers.
Tot de la ora 19, la Teatrul Metropolis, copiii au ocazia de a viziona piesa „Hamlet”, de William Shakespeare, în viziunea regizorului Victor Ioan Frunză.
La Cinema Pro se va putea viziona în premieră, de la ora 20, „Intriga”,un thriller polițist despre iubire, trădare, secrete și un criminal misterios.
Teatrul Național Ion Luca Caragiale prezintă în Sala Atelier, de la aceeași oră, „Vivien Leigh-ultima conferință de presă”. Piesa este un spectacol biografic despre o carieră strălucitoare și despre o mare poveste de dragoste.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co