Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

142 de kilograme de cannabis descoperite de polițiști! Patru bărbaţi au fost reţinuţi

Descoperire de proporții făcută de oamenii legii! 142 de kilograme de cannabis au fost găsite de poliţişti şi de procurorii DIICOT Cluj, în urma efecturăii a şapte percheziţii domiciliare. Patru bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz pentru trafic de droguri.

Comunicat DIICOT Cluj

“La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Alba, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate 6 culturi de cannabis (211 plante), cu masă verde de 142,1 kilograme şi aproximativ 6 kilograme de muguri de cannabis”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri de DIICOT.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, un cântar electronic, opt telefoane mobile, precum şi instrumente destinate consumului de cannabis.Comunicat DIICOT Cluj

“10 persoane au fost aduse la audieri, iar, ulterior, faţă de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 44 de ani, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore”, se mai arată în comunicat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co