Stiri

Ziua Regalităţii, sărbătorită pentru prima dată la Săvârşin, cu Familia Regală

Ziua Regalităţii a fost sărbătorită pentru prima dată de Familia Regală la Domeniul de la Săvârşin. Aici a avut loc şi deschiderea oficială pentru turişti a Satului Regal, care va putea fi vizitat până în luna octombrie.

Majestatea Sa Margareta, Principele Radu şi Principesa Sofia au primit oficialităţi din judeţul Arad, iar Custodele Coroanei a transmis un mesaj cu prilejul sărbătorii naţionale de 10 Mai.

Pe o scenă amenajată în Satul Regal, artişti ai Filarmonicii Arad au susţinut un scurt concert, sub bagheta maestrului Dan Crişan, la care au asistat Familia Regală şi invitaţii.

După marcarea oficială a sărbătorii, curtea Castelului Săvârşin s-a umplut de numeroşi turişti veniţi din ţară.Domeniul a fost deschis oficial publicului de Ziua Regalităţii, chiar dacă vizitatorii sosiţi şi duminică, de Ziua Europei, din toată ţara, au fost primiţi.

Lucrările de restaurare a Castelului Regal Săvârşin, începute în 2007, au fost încheiate în 2015, iar investiţiile au fost făcute de Familia Regală.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co