Stiri

Vremea, bat-o vina! Cunoscut festival de film, anulat de o furtună

O furtună puternică abătută, în noaptea de duminică spre luni, asupra Portului Cultural Cetate, pe malul Dunării, a dat peste cap planurile organizatorilor Festivalului de Film Divan.
Gara Fluvială, spaţiul principal de proiecţii şi dezbateri din cadrul evenimentului, a fost distrusă, iar ediţia de anul acesta a Divan Film Festival a fost anulată.

“Până ne regrupăm şi găsim alte soluţii, anunţăm cu părere de rău că Divan Film Festival nu va mai avea loc anul acesta la Craiova şi Cetate, în perioada 9 – 18 august, aşa cum anunţasem. Ne pare rău”, se arată în mesajul publicat de organizatori pe contul de Facebook. iese print screen
Anul acesta, Divan Film Festival s-ar fi aflat la a zecea ediţie. Evenimentul este dedicat cinematografiei şi bucătăriei balcanice şi este cunoscut pentru atmosfera relaxată şi spaţiile neconvenţionale în care se desfăşoară.
Divan Film Festival este un proiect cultural coorganizat de Fundaţia pentru Poezie “Mircea Dinescu” şi Casa de Cultură “Traian Demetrescu” din Craiova.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co