Stiri

Vreme severă în Bosnia. Ploi abundente și inundații

Capitala Bosniei, Sarajevo, este sub ape. Sunt inundaţii de proporții în acest stat, în urma ploile abundente căzute în timpul nopţii de joi spre vineri care au dus la întreruperi de electricitate în numeroase zone. De asemenea, a fost perturbat traficul rutier, iar cursurile şcolare au fost suspendate. Nu în ultimul rând, a fost sistată activitatea într-o fabrică de umplere a rezervoarelor de oxigen pentru pacienţii cu COVID-19, care a fost cuprinsă de ape.

Zeci de persoane au fost evacuate din cămine de bătrâni şi locuinţe private din cele mai afectate zone ale capitalei, precum şi din oraşe aflate în regiunea de sud a Herţegovinei, a informat presa locală.

Inundaţii şi alunecări de teren s-au produs în toată ţara în urma ploilor torenţiale. Guvernul de la Sarajevo s-a reunit în sesiune extraordinară, iar reprezentanții companiei de electricitate fac eforturi să realimenteze regiunile afectate.

Uzina Messer, unde erau umplute rezervoarele de oxigen pentru pacienţii cu COVID-19 din cea mai mare parte a Bosniei, a fost complet inundată, potrivit Agerpres.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co