Stiri

Vreme rea în următoarele zile, în toată țara. Coduri galbene de ploi și vijelii

Vremea continua să fie capricioasă. De la temperaturi cu mult peste 20 de grade în weekend, vom ajunge la un episod de iarna târzie. ANM a emis două avertizări cod galben, valabile până marți, la ora 23.00.  În prima fază vor fi ploi torenţiale, grindină și vijelii în jumătatea de est a ţării, inclusiv Capitala.
În Muntenia, cea mai mare parte a Moldovei, local în Transilvania, Dobrogea şi la munte, vor fi perioade de instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin vijelii, frecvente descărcări electrice, grindină şi averse torenţiale.

Îndeosebi în intervale scurte de timp se vor acumula cantităţi mari de apă.
De luni seara intră sub atenționare 22 de judeţe din nord şi centru.  Astfel, averse, ce vor avea şi caracter torenţial se vor muta în Transilvania, Maramureş, cea mai mare parte a Moldovei şi jumătatea de nord a Munteniei. Nu vor lipsi nici aici fenomenele electrice și vântul alert, iar grindina va cadea izolat.

În zonele montane, iar trecător şi în Transilvania şi Subcarpaţii Moldovei, precipitaţiile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. La altitudini de peste 1.500 m vântul va avea intensificări de peste 70…80 km/h și va spulbera zăpada.
Marţi, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor cu rafale cuprinse în general între 55 şi 65 km/h. Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată în toată ţara.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co