Stiri

Vrea să-și schimbe meseria! Kim Kardashian se visează…avocat

Kim Kardashian îşi doreşte să devină avocat, deşi nu are studii superioare. Vedeta s-a înscris într-un program de pregătire care durează patru ani și care se desfășoară  în cadrul unei firme juridice din San Francisco.

Compania are un program de pregătire pentru persoanele care nu au studii în domeniu. Kim Kardashian, care a renunţat la facultate, a afirmat că doreşte să susţină examenul de admitere în barou în 2022.

Starul emisiunii „Keeping Up With The Kardashians” spune că a decis să urmeze o carieră juridică în vara anului trecut, după o vizită la Casa Albă. Atunci, ea l-a convins pe preşedintele American Donald Trump să elibereze o femeie în vârstă de 63 de ani care a primit o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă pentru trafic de droguri, în 1996, deşi nu avea alte antecedente penale.

Numele Kardashian este cunoscut şi în domeniul legal. Tatăl lui Kim, Robert Kardashian, a fost unul dintre avocaţii fostului jucător de fotbal american O.J. Simpson.

Kim Kardashian este una dintre actriţele de reality show cel mai bine plătite din televiziunea americană, cu câştiguri de peste 50 milioane de dolari.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co