Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Vor fi montate garduri de-a lungul liniei tramvaiului 21

Primăria Capitalei va delimita de traficul auto cei aproape 9 kilometri ai liniei de tramvai 21, pe modelul liniei tramvaiului 41, urmând să investească aproape 4 milioane de lei în montarea unui gard de oţel, potrivit unui proiect de hotărâre care a fost aprobat, luni, în şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Separarea traficului auto de linia de tramvai va fi făcută prin montarea unor panouri de gard confecţionate din ţeavă de oţel cu diametrul de 51×3.5 milimetri. Gardul va fi montat pe lungimea de aproape 9 kilometri a liniei de tramvai, excepţie făcând intersecţiile, zonele de acces şi zona peroanelor. Înălţimea gardului va fi de aproape un metru de la nivelul superior al şinei.

Municipalitatea arată că separarea liniei de tramvai de restul traficului duce la creşterea medie a vitezei, precum şi a capacităţii de transport cu aproape 18 la sută mai mult decât în prezent. De asemenea, se poate obţine şi o reducere a numărului de tramvaie care circulă pe acest traseu, de la 18 la 15.pa

Primăria Capitalei se aşteaptă ca numărul de călători să crească cu aproape 700 pe oră şi sens, iar venitul suplimentar să fie de 327,60 de lei.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co