Stiri

Vlad Voiculescu, candidat la Primăria Capitalei: Firea „conduce oraşul pe contrasens”

„Bucureşti, capitala oamenilor buni” este planul gândit de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, pentru a conduce Primăria Capitalei, susținut de partidul Plus. Proiectul se bazează pe patru principii esenţiale: curăţenie, calitate, control şi colaborare.

Voiculescu spune că Admnistraţia Firea „conduce oraşul pe contrasens” şi oferă vouchere şi luminiţe, acolo unde este nevoie de planuri serioase şi investiţii.

Vlad Voiculescu şi-a lansat vineri planul pentru Bucureşti, susținut de Dacian Cioloş. Liderul Plus a afirmat că Primăria Capitalei a fost pentru mulţi „o rampă de lansare”.

Vlad Voiculescu susține că, împreună cu echipa sa, au consultat zeci de experţi şi au întrebat, prin chestionare şi conversaţii directe, peste 10.000 de oameni ce îşi doresc de la oraşul în care trăiesc, pentru ei şi famiile lor.

Vlad Voiculescu este, așadar, candidatul desemnat de PLUS, iar USR a anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan. Şi Gabriela Firea a anunţat că va candida pentru un nou mandat de primar general. La rândul său, Theodor Paleologu va candida la PMB din partea PMP, însă a spus că îl va susţine pe Nicuşor Dan la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei, dacă nu se va reveni la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi seara,  că dacă liberalii vor avea propriul candidat la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, atunci ne batem joc”. El mai spune că este nevoie de un reprezentant puternic al partidelor de dreapta care să o învingă pe Gabriela Firea.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co