Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Vinovații să răspundă pentru surparea podului din Neamț, a cerut premierul

Premierul Nicolae Ciucă a cerut tragerea la răspundere a tuturor celor vinovaţi pentru surparea podului de pe râul Siret şi a dispus Ministerului Apărării Naţionale să acţioneze în regim de urgenţă pentru a restabili transportul în zona afectată.

Astfel, structurile militare cu competenţe în domeniu au demarat, în regim de urgenţă, procedurile pentru instalarea unui bac suplimentar pentru trecerea Dunării la punctul de frontieră dintre Isaccea, România, şi Orlovka, Ucraina, respectiv asigurarea unei soluţii temporare pentru traversarea râului Siret între localităţile Luţca şi Sagna, judeţul Neamţ.

Totodată, poliţiştii din Neamţ au întocmit două dosare penale în urma prăbuşirii podului de pe DJ 207 A.

Joi, în jurul orei 14,00, podul care traversează râul Siret, dintre localităţile Luţca şi Sagna, s-a prăbuşit în timp ce pe el rulau un autocamion cu nisip şi o autoutilitară. Şoferul autocamionului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a fost rănit.

Podul, care era administrat de Consiliul Judeţean Neamţ, a fost reabilitat integral în urmă cu câteva luni. În context, USR a cerut demisia preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, social-democratul Ionel Arsene.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co