TIMP LIBER

Vineri, 27 ianuarie: D’ale carnavalului

Piesa lui Caragiale ce se joaca la TEATRUL DE PE LIPSCANI, ne conduce in ritm alert prin Bucurestiul de altadata, pentru a descoperi destinele amoroase a doua cupluri de amanti. Pampon, Didina, Cracanel si Mita sunt surprinsi intr-o urmarire comica, in care sunt angrenati Nae Girimea – frizer si amorez si « calfa » sa, Iordache, care pare ca detine itele tuturor incurcaturilor.

Biletelul de amor ratacit, amenintarea cu sinuciderea sau cu vitriolul, sarabanda cautarilor printr-un carnaval colorat si zgomotos, se succed intr-o comedie plina de culoare, ritm si fantezie.

Distributie:

Stoicescu Andra Iulia,Botofei Ana Cristina,Vasilescu Liviu Andrei,Saracutu Diana Gabriela,Marcu Ionut Ovidiu,Lucaci Ioan Rares,Tinjala Marian Valentin,Safta Zecheria Altan Dan,Capatina Mihai Alexandru,Costea Bogdan Ionut,Daradici Augustin Mircea Darius,Dutu Oana Irina,Marin Simona Gabriela,Visan Georgiana Alexandra,Marinel Marius Alexandru,Gallagher Vanessa.

Durata 1h 50m
Detalii : 0735146903

Biletele se pot procura si de la casieria Teatrului de luni pana duminica, in intervalul orar 12:00-20:00 sau online pe https://www.bilete.ro/dale-carnavalului/

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co